Södra Vätterbygdens samordningsförbunds logga
Körsbärsblommor

Nu har jag och min kollega Lisa genomfört två haldagar av utbildningen "Att lyckas med samverkan". Tack gängen i Arenagrupperna för att ni hängde på och gav oss feedback. Det har gett oss tips på vad vi behöver förbättra, men framför allt gensvar på att denna utbildning är bra och viktig för nya medarbetare hos våra fyra parter

Vi fortsätter satsningen med Samverkanskoppen (mer information finns under aktiviteter/samverkanskoppen) och kör våra utbildningar digitalt.

Digitala möten i all ära men ibland ställer tekniken till det. Håll tillgod med ett komiskt klipp på hur ett zoom-möte skulle kunna se ut om det vore fysiskt.

länk till youtube-klipplänk till annan webbplats

/Mia Alfredsson, verksamhetsutvecklare

Samordningsförbund ger stöd till gemensamma insatser och annan samverkan mellan medlemsorganisationerna. Förbundens arbete syftar till att hjälpa personer i yrkesverksam ålder som har behov av stöd från flera av medlemmarna att få eller förbättra förmågan att arbeta. Förbundet driver ingen egen verksamhet utan bedriver en finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet. Lagstiftningen förkortas ibland Finsam.

Samordningsförbundet Södra Vätterbygden består av sju medlemmar:

  • Arbetsförmedlingen
  • Försäkringskassan
  • Habo kommun
  • Jönköpings kommun
  • Mullsjö kommun
  • Vaggeryds kommun
  • Region Jönköpings län

Förbundet leds av en styrelse och förbundschef.

Här på hemsidan berättar vi mer om förbundet och om de verksamheter och aktiviteter som genomförs med stöd av förbundet. Välkommen att kontakta oss.


Nyheter

Våra medlemmar

Arbetsförmedlingens logga
Försäkringskassans logga
Region Jönköpings läns logga
Habo kommuns logga
Jönköpings kommuns logga
Mullsjö kommuns logga
Vaggeryd kommuns logga