Höglandets samordningsförbunds logga

"Samverkan för allas delaktighet i samhället"

Information om Höglandets samordningsförbund

Höglandets samordningsförbund bjuder in styrelseledamöter, samverkansparter och andra intresserade till information om förbundet. 

Efter valet i september har regionen och kommunerna valt representanter till styrelsen i Höglandets samordningsförbund för mandatperioden. Nu bjuds styrelseledamöter, ersättare och andra intresserade in till information om förbundet.

Torsdag 26 januari kl. 11.00-12.30

Olsbergs arena, Eksjö

Anmälan sker via Esmaker Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast måndag 23 januari.

Kontakta förbundschef Kajsa Hallmans för mer information eller om du har frågor.

Varmt välkommen att anmäla dig!

Recovery College 2023

Nu finns kurskatalogen för Recovery College 2023 Pdf, 7.2 MB, öppnas i nytt fönster. tillgänglig och du kan anmäla dig som deltagare. Recovery College är till för dig som

  • upplever psykisk ohälsa
  • är närstående
  • är personal inom psykiatrin
  • har intresse och engagemang för psykisk hälsa.

Recovery college görs i samverkan mellan Region Jönköpings län och länets 13 kommuner. Kurserna finns på olika platser i Jönköpings län och är till för att skapa en arena till stöd för återhämtning och kompetensutveckling.

Du kan läsa mer om Recovery College i Jönköpings län på Regionens hemsida Länk till annan webbplats..

Psykiatriveckan 2022

14-18 november anordnades årets psykiatrivecka med tema psykisk hälsa i nutid. Under veckan fanns möjlighet att ta del av digitala föreläsningar och presentationer samt delta i aktiviteter som kan ge hälsa för själen.

Du som vill ta del av föreläsningarna i efterhand kan se inspelningar på hemsidan. Program till psykiatriveckan 2022. Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Psykiatriveckan arrangeras av Region Jönköpings län i samarbete med flera av länets kommuner, patient- och brukarorganisationer, församlingar, studieförbundet Sensus och Studeiförbundet vuxenskolan samt Höglandets Samordningsförbund.

Nyheter

Våra medlemmar

Arbetsförmedlingens logga
Försäkringskassans logga
Region Jönköpings läns logga
Aneby kommuns logga
Eksjö kommuns logga
Nässjö kommuns logga
Tranås kommuns logga
Vetlanda kommuns logga
Sävsjö kommuns logga