Finnvedens samordningsförbunds logga


Nu har jag och min kollega Mia genomfört första omgången av utbildningen "Att lyckas med samverkan". Tack gängen i Arenagrupperna för att ni hängde på och gav oss feedback på vår första testomgång. Det har gett oss tips på vad vi behöver förbättra, men framför allt gensvar på att denna utbildning är bra och viktig för nya medarbetare hos våra fyra parter.

I väntan på nästa Samverkanskopp den 13 april så får ni hålla till godo med ett klipp på hur ett zoom möte skulle kunna se ut i verkligheten.

Länk till filmlänk till annan webbplats

Och ni kan fortfarande titta på inspelningar från tidigare Samverkanskoppar

Samverkanskoppen

/Liselott (Lisa) Edvinsson, verksamhetsutvecklare


Samordningsförbund ger stöd till gemensamma insatser och annan samverkan mellan medlemsorganisationerna. Förbundens arbete syftar till att hjälpa personer i yrkesverksam ålder som har behov av stöd från flera av medlemmarna att få eller förbättra förmågan att arbeta. Förbundet driver ingen egen verksamhet utan bedriver en finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet. Lagstiftningen förkortas ibland Finsam.

Finnvedens samordningsförbund består av sex medlemmar:

  • Arbetsförmedlingen
  • Försäkringskassan
  • Gislaveds kommun
  • Gnosjö kommun
  • Värnamo kommun
  • Region Jönköpings län

Förbundet leds av en styrelse och förbundschef.
 
Här på hemsidan berättar vi mer om förbundet och om de verksamheter och aktiviteter som genomförs med stöd av förbundet. Välkommen att kontakta oss!

Läs gärna mer i denna folder om förbundetPDF

Nyheter

Våra medlemmar

Arbetsförmedlingens logga
Försäkringskassans logga
Region Jönköpings läns logga
Gislaved kommuns logga
Gnosjö kommuns logga
Värnamo kommuns logga