Höglandets samordningsförbunds logga
slumpade dekorationsbilder av natur och händer

"Samverkan för allas delaktighet i samhället"

Psykiatriveckan 2022

14-18 november anordnas årets psykiatrivecka med tema psykisk hälsa i nutid. Under veckan kan du ta del av digitala föreläsningar och presentationer eller delta i aktiviteter som kan ge hälsa för själen.

Du som vill ta del av föreläsningarna använder din dator, mobiltelefon eller suftplatta. Länkarna till livestreamingen publiceras i anslutning till varje enskild föreläsning. Du behöver ingen särskild inloggning för att titta på föreläsningarna. Du behöver inte heller anmäla dig i förväg.

Program till psykiatriveckan 2022.Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

De föreläsningar som livestreamas kommer du också att kunna titta på i efterhand 14 dagar efter respektive föreläsning. Du kommer att hitta länkar till föreläsningarna i programmet.

Psykiatriveckan arrangeras av Region Jönköpings län i samarbete med flera av länets kommuner, patient- och brukarorganisationer, församlingar, studieförbundet Sensus och Studeiförbundet vuxenskolan samt Höglandets Samordningsförbund.

Samverkanskopp

Tisdag den 1 november kl 08.00 berättar Sofia Ringvall, verksamhetsutvecklare vid psykiatriska kliniken, om några av de mest intressanta samlingarna under psykiatriveckan. Presentationen ges i en samverkanskopp som du är välkommen att delta i. Mer information finns på Södra Vätterbygdens samordningsförbunds sida. Länk till annan webbplats.

Nyheter

Våra medlemmar

Arbetsförmedlingens logga
Försäkringskassans logga
Region Jönköpings läns logga
Aneby kommuns logga
Eksjö kommuns logga
Nässjö kommuns logga
Tranås kommuns logga
Vetlanda kommuns logga
Sävsjö kommuns logga