Höglandets samordningsförbunds logga

Psykiatriveckan 2021

Välkommen till Psykiatriveckan 2021

Alla kan drabbas av psykisk ohälsa, och det finns mycket som du själv kan göra för att må bättre. Vid svårare tillstånd kan det behövas insatser av specialistpsykiatrin.

Välkommen att ta del av Psykiatriveckans föreläsningar som handlar om psykisk ohälsa och psykiatriska tillstånd. Föreläsningarna live-streamas och erbjuds i digital form den 15 - 19 november 2021.

Du kommer att kunna ta del av föreläsningarna via denna sida https://rjl.se/psykiatriveckan Länk till annan webbplats. fram till och med två veckor efter live-sändningen.

Psykiatriveckans föreläsningar är öppna för alla – allmänheten, patienter, närstående och medarbetare i hälso- och sjukvård.

Både personer från hälso- och sjukvården och personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa – peers – medverkar i föreläsningarna.

Du som vill ta del av föreläsningarna använder din dator eller mobiltelefon. Du behöver ingen särskild inloggning för att titta på föreläsningarna. Du behöver inte heller anmäla dig i förväg.

Titta på föreläsningarna i efterhand

De föreläsningar som live-streamas kommer du också att kunna titta på i efterhand, när som helst, i två veckor efter föreläsningarna.


Publicerad: